შეფ მზარეული

გორი სრული განაკვეთი გორი ინნ
მივლინება: არა
სასტუმრო/რესტორანი/კვება: შეფ-მზარეული
ინნ ჯგუფი საქართველოს ბაზარზე 7 სასტუმროთი ოპერირებს: ივერია ინნ,როიალ ინნ, გუდაური ინნ,ბაკურიანი ინნ, ქუთაისი ინნ დ გორი ინნ. 
გორი ინნ  ამჟამად ეძებს შეფ მზარეულს. 
 
ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები: 
  • ორგანიზაციული მიზნების გათვალისწინებით სამზარეულოს მოკლე და გრძელვადიანი სტრატეგია/მიზნების დასახვა, სამუშაო პროცესის, პროდუქტის გაუმჯობესებისა და მაღალი სტანდარტების დანერგვის მიზნით 
  • ბიზნესის წარმატებით ოპერირებისა და განვითარების მიზნით, მუდმივი ჩართულობა დასახული გეგმების შესრულებასა და ახალი პროდუქტების შემუშავებაში; 
  • სამზარეულოს ხარჯების კონტროლის უზრუნველყოფა; 
  • წარმოებისა და პროდუქტის ხარისხზე ზიანის მიყენების გარეშე, ხარჯების შემცირებაზე ზრუნვა; 
  • გეგმიური ინვენტარიზაციის ჩატარება, შედეგების ანალიზი და საჭიროებისამებრ შესაბამისი ზომის მიღება 
  • სამზარეულოს ტექნოლოგიური ბარათებისა და კალკულაციების შედგენა 
  • დაქვემდებარებული თანამშრომლების მიერ მომზადებული კერძის/ნახევარფაბრიკატის მონიტორინგი, შედგენილი ტექნოლოგიური ბარათების/კალკულაციების საფუძველზე 
  • კერძების ხარისხის მუდმივი კონტროლი და პერიოდულად შესაბამისი ზომის მიღება 
  • პერიოდული შემოწმებების განხორციელება სურსათის უვნებლობის/ჰასპის სტანდარტების შესაბამისად, კომპანიაში დადგენილი წესით. 
  • პერიოდული შემოწმებების განხორციელება საკვების ვარგისიანობის, ვადების, შენახვის პირობებისა და ტემპერატურის კუთხით 
 
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები 
  • შეფ-მზარეულად მუშაობის მინიმუმ 2 წლიანი გამოცდილება; 
  • ევროპული და ქართული სამზარეულოს ცოდნა; 
  • სასტუმროში მუშაობის გამოცდილება; 
 
პროფესიული უნარ-ჩვევები: 
  • მენეჯერული უნარ-ჩვევები; 
  • კომუნიკაბელური; 
  • ორგანიზებული; 
 
დაინტერესებულმა პირებმა, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ (CV) ფოტოსურათით ელ-ფოსტაზე: ninikokoridze@gmail.com 
 ან დაგვიკავშირდით შემდეგ ტელ. ნომერზე:+995 571 224 242
გთხოვთ, მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება,(შეფ მზარეული - Gori inn) წინააღმდეგ შემთხვევაში თქვენი კანდიდატურის განხილვა არ მოხდება. 
 
კანდიდატის შერჩევა მოხდება მისი მონაცემების დამუშავებისა და მასთან გასაუბრების საფუძველზე.