VIP INTELLECT GROUP-ის მრავალპროფილიანი ტრენინგ ცენტრი გთავაზობთ ტრენინგ კურსებს:
- ხარისხის კონტროლის პრინციპები და HACCP-ის სისტემა
- ღვინის ხარისხის კონტროლის HACCP-ის კურსი - პრაქტიკით ღვინის ლაბორატორიაში
ხარისხის კონტროლის პრინციპები და HACCP-ის სისტემა
პროგრამა განკუთვნილია: იმ პირებისთვის, ვინც დასაქმებულია სურსათის საწარმოებსა და ობიექტებში, ან სურს საწარმო, სარეალიზაციო ობიექტის გახსნა, განახლება, ასევე პირებისთვის, ვისაც სურს პერსონალის გადამზადება ხარისხის კონტროლის მიმართულებით.
კურსი მოიცავს: შეისწავლოთ ხარისხის კონტროლის მნიშვნელობა, მისი განსაზღვრა ნედლეულიდან მის საბოლოო პროდუქტამდე, გარდა ამისა გექნებათ შესაძლებლობა შეისწავლოთ HACCP-ის სისტემის მნიშვნელობა მისი დანერგვისა და განხორციელებისათვის საჭირო დეტალები.
თემატიკა
- სურსათის უვნებლობის მნიშვნელობა და მისი რეგულირების ძირითადი დებულებები
- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ძირითადი ქიმიური კომპონენტები.
- სურსათის უვნებლობის პოლიტიკის ძირითადი საკითხები
- სურსათის უვნებლობის პრინციპები საქართველოში.
- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ხარისხი, სურსათის დაბინძურების წყაროები
- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის უვნებლობა.
- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის ტექნიკური რეგულირება, სტანდარტიზაცია და სერტიფიკაცია.
- სურსათისა და სასურსათო ნედლეულის საფრთხეები.
- საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემა – HACCP.
- მიკვლევადობის პრინციპები სურსათის უვნებლობაში.
- HACCP-ის დანერგვამდე საჭირო წინასწარი პროგრამები GHP, GMP
- HACCP ის სისტემის დანერგვის პრინციპები
- HACCP-ის გეგმა და დოკუმენტაციის, ჩანაწერების წარმოება
კურსდამთავრებულის უპირატესობა: შეისწავლის სურსათის უვნებლობისათვის საჭირო არსებულ ძირითად მიმართულებებს, რომელიც პრაქტიკაში გამოიყენება, ასევე შეძლებენ თეორიული ცოდნის მიხედვით საწარმოებში, სურსათის წარმოების და რეალიზაციის დაწესებულებებში დაიცვან ხარისხის კონტროლი, შეძლებენ საჭირო დოკუმენტაციის სწორად წარმოებას.
სრული პროგრმის ხანგრძლივობა : 8 ლექცია
კვირაში ჩატარდება 2 ლექცია
ლექციის ხანგრძლივობა 1,5 სთ
კურსის ღირებულება ჯგუფში 3 კაციდან: 500
კურსის ღირებულება წყვილში: 650
კურსის ღირებულება ინდივიდუალურად:750
პრაქტიკული: კურსის ბოლოს ჩატარდება საწარმოში გასვლითი შეხვედრა!
კურსის ბოლოს ჩატარდება დასკვნითი ტესტირება და გაიცემა სერთიფიკატი
კურსს უძღვება: ანჟელა ღაჭავა - 6 წლიანი გამოცდილების მქონე სურსათის ტექნოლოგი
მეღვინეობის მაგისტრი, ტრენერი.
‼️კურსის შესახებ დეტალური ინფორმაცია იხილეთ ჩვენს ოფიციალურ გვერდზე: https://vipintellect.ge/ge
➡️შეავსე სარეგისტრაციო ფორმა და დარეგისტრირდი ჯგუფში: http://www.vipintellect.ge/ge/register
ღვინის ხარისხის კონტროლის HACCP-ის კურსი - პრაქტიკით ღვინის ლაბორატორიაში
პროგრამა განკუთვნილია: იმ პირებისთვის ვისაც სურს ხარისხიანი ღვინის წარმოება და საწარმოს სწორი მოწყობა, გარდა ამისა საშუალება ექნება გაეცნოს ლაბორატორიულ საკითხებს რაც დაეხმარება ღვინის საწარმოში ხარისხის სწორად შეფასებაში, შეძლებთ მარნებში სრული პროცესები აკონტროლოთ, ჩაატაროთ ზედამხედველობა და იყოთ ღვინის ხარისხის კონტროლის განმახორციელებელი.
კურსი მოიცავს: ხარისხის კონტროლის განვითარებისთვის საჭირო საკითხებს, HACCP-ის დანერგვისათვის მოსამზადებელ დეტალებს, დოკუმენტაციის ჩათვლით, გარდა ამისა ლაბორატორიული ნიმუშების აღწერას და დაავადებების შესწავლას.
გარდა ამისა კურსი მოიცავს პრაქტიკულ ნაწილს, რომელიც ჩატარდება შპს ,,ირმა ჭანტურიას სახელობის ღვინის ლაბორატორიაში,, სადაც შესაძლებლობა გექნებათ ჩაერთოთ ღვინის ნიმუშების შემოწმების და ხარისხის დადგენის პროცესში.
ღვინის ხარისხის კონტროლი
კანონმდებლობა ვაზის და ღვინის შესახებ
ვენახის ხარისხის კონტროლი
კახური ღვინის ტექნოლოგიის ხარისხის კონტროლი
ევროპული ღვინის ტექნოლოგიის ხარისხის კონტროლი
სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემა მიდგომა „ფერმიდან სუფრამდე“
საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემა – HACCP.
HACCP-ის დანერგვამდე საჭირო წინასწარი პროგრამები GHP, GMP ღვინის საწარმოში
HACCP-ის მნიშვნელობა და დანერგვის წესები ღვინის საწარმოში
HACCP-ის მოთხოვნების დადგენა და დოკუმენტაციის შედგენა
ღვინის მოვლა და დამუშავება
ღვინის მიკრობიოლოგიური დაავადებები
ღვინის დაავადებების გადაჭრის გზები
ღვინის ლაბორატორიის მოწყობა და მისი მნიშვნელობა
ლაბორატორიაში ღვინის ნიმუშების მიღება და კვლევა
დანადგარების ქიმიური რეცხვის ტექნიკა.
სრული საწარმოო კონტროლი მეღვინეობაში
კურსდამთავრებულის უპირატესობა: შეისწავლის ღვინის ხარისხისათვის საჭირო ძირითად მიმართულებებს, რომელიც პრაქტიკაში აქტიურად გამოიყენება, ასევე შეძლებენ თეორიული და პრაქტიკული ცოდნის მიხედვით საწარმოებში ღვინის წარმოების და რეალიზაციის პროცესში დაიცვან ხარისხის კონტროლი, შეძლებენ საჭირო დოკუმენტაციის სწორად წარმოებას და შეძლებენ ლაბორატორიაში დამოუკიდებლად ჩართვას.
სრული პროგრამის ხანგრძლივობა : 6 ლექცია - 2 საათიანი
საწარმოო პრაქტიკა ღვინის ლაბორატორიაში - 1 კვირა
კვირაში ჩატარდება 2 ლექცია
კურსის ღირებულება ჯგუფში 3 კაციდან: 850
კურსის ბოლოს ჩატარდება დასკვნითი ტესტირება და გაიცემა სერთიფიკატი
კურსს უძღვება: ანჟელა ღაჭავა - 6 წლიანი გამოცდილების მქონე მევენახე-
მეღვინეობის მაგისტრი, მეღვინე, ტრენერი. პროფესიული განათლების მასწავლებელი
მევენახეობა-მეღვინეობის მიმართულებით
📞ტელ: +995551196110; +995593618212;
📌წერეთლის 87ზ, დიდუბე პლაზას მოპირდაპირედ სკვერთან, მეტრო გოცირიძის გადმოსასვლელ ხიდთან!