GREEN TOWER HOTEL აცხადებს ვაკანსიას მზარეულის პოზიციაზე.
მის: პეტრე სარაჯიშვილის 1
ანაზღაურება:თვეში 15 სამუშაო დღე ფიქსირებული 1000 ლარი .
დამატებითი სადილის და ვახშმის ანაზღაურება არის 70 ლარი.
სამუშაო საათები :დილის 7 დან შუადღის 1 საათამდე. ( დილის საუზმის )
ზოგადი მიმოხილვა:
- მზარეულს ევალება ზედამხედველობა გაუწიოს ყველანაირი საკვები პროდუქტის წარმობის პროცესს.
- მენიუები და ცვლილებები განიხილოს გენერალურ მენეჯერთან ერთად. შეფმზარეული პასუხს აგებს სამზარეულოს განყოფილების პროდუქტების ხარისხზე და მომსახურებაზე.
- აკონტროლებს დაქვემდებარებულ თანამშრომლებს და ზრუნავს გუნდის განვითარებაზე.
საერთო მოვალეობების მოკლე აღწერა :
- მართვს, ამზადებს და ზედამხედველობას უწევს კერძების წარმოების ყველა პროცესსა და ხარისხს (მათ შორის სასადილო, ოთახების მომსახურეობის,
- თანამშრომლების კვების და ა. შ.)
- უზრუნველყოფს საკვების უსაფრთხოებას და საკვების უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვას
- აკონტროლებს ყველანაირ პროდუქტს თანამშრომლებთან ერთად.
- ამოწმებს მიღებული პროდუქტის ხარისხს და რაოდენობას.
- აკონტროლებს ხარჯებს სამზარეულოში,
- უზრუნველყოფს ყველა საჭირო დუკუმენტაციის შევსებას.
- აკონტროლებს რომ საჭმელი დროულად იყოს გაგზავნილი დანიშნულ ადგილას.
- აკონტროლებს სამზარეულოს სისუფთავეს.
- ატყობინებს გენერალურ მენეჯერს ნებისმიერი პრობლემისა და საჩივრის შესახებ.
მზარეულს მოეთხოვება:
- მოამზადოს მენიუები და რეცეპტურები.
- მოამზადოს კერძების კალკულაციები რეცეპტურების მიხედვით.
- უზრუნველყოს რეცეპტურების დაცვა.
- განსაზღვროს და გამოიწეროს საჭირო რაოდენობის პროდუქტი.
- აკონტროლოს მიღებული პროდუქტის ხარისხი და რაოდენობა.
- გადაანაწილოს სამუშაო თანამშრომლებს შორის და უხელმძღვანელოს მათ მიერ მოვალეობების შესრულებას.
- უზრუნველყოს საკვების დროულად გაგზავნა დანიშნულების ადგილას.
- დაესწროს სამზარეულოს განყოფილების ყველა შეხვედრას.
- გააკონტროლოს ტემპერატურების დაცვა სამზარეულოში.
- მიჰყვეს და გააკონტროლოს საკვების უსაფრთხოების სტანდარტები.
- მოხდინოს საკვების როტაცია, პირველად გასცეს პირველად შემოტანილი.
- მუშაობის შემდეგ გამორთოს ყველა დანადგარი, დატოვოს სუფთად სამუშაო არეალი და ყველა კარადა.
- ხელი მოაწეროს იარაღების, ფორმების და სხვა ინვენტარის მიღებაზე და იყოს პასუხისმგებელი კომპანიის წინაშე რაიმე ზარალის ან დანაკარგის შემთხვევაში.
- აწარმოოს პროდუქტის აღწერა და ინვენტარიზაცია.
- აწარმოოს ხარჯების აღრიცხვა.
- მიჰყვეს ყველა წესს მითითებისამებრ
- დარწმუნდეს რომ წარმოების ანგარიში ყოველდღიურად მზადდება.
- იხელმძღვანელოს პრინციპით “დაასუფთავეთ შემჩნევისთანავე” და იმუშაოს სუფთა გარემოში.
- ყოველდღიურად შეავსოს საჭირო დოკუმენტაციები.
- უზრუნველყოს უსაფრთხოების წესებისა და სტანდარტების დაცვა.
- შექმნას სამზარეულოში მშვიდი სამუშაო გარემო.
- არ მოახდინოს გაწერილი მენიუს ცვლილება მენეჯერთან შეთანხმების გარეშე.
- არ მიიღოს ჯგუფების მენიუების თვითნებური ცვლილება.
- მომუშავე ყველა პერსონალი ვალდებულია იაროს სტაფისთვის განკუთვნილი შემოსასვლელიდან .
- ვალდებულია სტაფის ყველა წევრი გასვლისას შეამოწმებინოს დაცვას გასატანი ნივთი ან მისი კუთვნილი ხელბარგი ან შეინახოს შემოსვლისას არსებულ კარადაში.
დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ,
გამოგვიგზავნთ თქვენი რეზიუმე
info@gth.ge სათაურის ველში მიუთითოთ ვაკანსიის
ან დაგვიკავშირდით ნომერზე: +995 579 51 14 17
დასახელება: სასტუმროს მიმტანის ვაკანსია
გპირდებით ოჯახურ გარემოს