სუშის და ვოკის მზარეული
თარიღები: 05 ნოე - 04 დეკ
მდებარეობა: თბილისი
დასაქმების ფორმა: სრული განაკვეთი
მივლინება: არა
გამოცდილება: ერთ წელზე ნაკლები
სასტუმრო/რესტორანი/კვება:  მზარეული
ელ.ფოსტა გამოხმაურებისთვის: sushikorecruting@gmail.com
ტელეფონი გამოხმაურებისთვის: +995 577 741661
რესტორანი   სუშიკო,  ფალიაშვილის 35  ,  აცხადებს   სუშის და ვოკის მზარეულის  ვაკანსიას . 
გვიხილეთ  FB ზე  https://www.facebook.com/sushicotbilisi
ქსელის განვითარების ამ ეტაპზე ვეძებთ შედეგზე ორიენტირებულ ,  მოტივირებულ გუნდის წევრებს

სუშის და ვოკის მზარეულების  პოზიციაზე  4  ვაკანსია,  დასაქმებულს ვთავაზობთ:
  • სასიამუვნო სამუშაო გარემოს, ახალგაზრდა  თანამშრომელთა გუნდს  ,
  • დაწინაურების პერსპექტივას,  პროფესიულ ზრდას, მეგობრულ გარემოს,  დაზღვევას დაზიანებებისაგან და უბედური შემთხვევისაგან სამუშაო ადგილზე, ღამის ცვლებში კომპანიის ხარჯზე ტრანსპორტირებას და კვებას.
  • გთავაზობთ მიმზიდველ ხელფასს,  ანაზღაურება  1 სამუშაო 8 საათიანი  ცვლის   70 ლარი (net)  +  
  • თვეში საშუალოდ 23 სამუშაო დღე გამოდის.
  • სამუშაო გრაფიკი: 8 საათიანი სამუშაო გრაფიკი 5/2 -ზე, ხუთი დღე მუშაობს  და 2 დღე ისენებს.  დღის ცვლა 12.00-20.00  და ღამის ცვლა  20.00-04.00 (ღამის საათებში მომსახურება კორპორატიული ტაქსი) ასევე გვაქვს კვება კომპანიის ხარჯზე და კორპორატიული 50% იანი ფასდაკლება თანამშრომლებისათვის ჩვენს პროდუქციაზე.

ფუნქცია-მოვალეობები:
  • სუშის ან  ვოკის მომზადება განსაზღვრული რეცეპტისა და კალკულაციის მიხედვით;
  • ინგრედიენტების მარაგების კონტროლი;
  • პროდუქციის ხარისხის, გემოვნური თვისებებისა და ვადების კონტროლი;
  • მოწესრიგებული უნიფორმის ტარება;
  • სამზარეულოს შეუფერხებელი მუშაობის უზრუნველყოფა სამზარეულოს სხვა თანამშრომლებთან ერთად;
  • საკვები ან სასმელი პროდუქტების, ინვენტარის და დანადგარების უსაფრთხოდ და სწორად შენახვის წესების ცოდნა და დაცვა;
  • სანიტარულ-ჰიგიენური მოთხოვნების დაცვა სამზარეულოში;
  • სამუშაოს სწრაფად და ეფექტურად შესრულების უნარი.

სავალდებულო მოთხოვნები:
  • გამოციდლება სავალდებულოა მინიმუმ  6 თვიანი კონკრეტულად სუშის მომზადების  მიმართულებით,
  • ხარისხის გაუმჯობესებაზე ზრუნვა;
  • სუშების მომზადებისას დადგენილი კალკულაციის დაცვა;
  • სისუფთავის კონტროლი;
  • შეკვეთაზე სწრაფი რეაგირება;
  • ფიზიკური და მენტალური გამძლეობა;
  • შესაბამისი განათლება ჩაითვლება უპირატესობად;
  • მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება;
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურის და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპების ცოდნა;
  • კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითვლება უპირატესობად.

დაინტერესების შემთხვევაში დამატებითი ინფორმაციისთვის დაგვიკავშირდით შემდეგ ნომერზე:  +995 577 741661
ან გამოაგზავნეთ თქვენი CV  მეილზე,   sushikorecruting@gmail.com   გთხოვთ საბჯექტში  ჩაწეროთ მზრეული ვოკის ან სუშის.
გისურვებთ წარმატებებს!