ჩვენ ვართ „არქის“ ჰოლდინგში შემავალი კომპანია „HPM“, რომელიც აერთიანებს ბრენდულ და არაბრენდულ სასტუმროებს, საქართველოს სხვადასხვა რეგიონში.
ჩვენი მიზანია:
სასტუმროს გახსნის თარიღი - 2024 წლის სექტემბერი
სასტუმროს ადგილმდებარეობა - თბილისი, გულუას 22
ძირითადი მოვალეობები:
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
დაინტერესების შემთხვევაში, გთხოვთ გამოაგზავნოთ თქვენი რეზიუმე/CV შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: hr@hpm.ge და სათაურის ველში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება: კვებისა და სასმელებისა მენეჯერი.
განაცხადის მიღების ბოლო ვადაა: 2024 წლის 20 მაისი.
დაკავშირება მოხდება მხოლოდ შერჩეულ კანდიდატებთან.
ჩვენი მიზანია:
- შევქმნათ ქართული სასტუმროებისა და აპარტსასტუმროების ბრენდი, რომელიც ბინის მეპატრონეებსა და ვიზიტორებს შესთავაზებს მაღალი ხარისხის სერვისს;
- განვავითაროთ საერთაშორისო ბრენდის სასტუმროები თბილისსა და საქართველოს სხვადასხვა რეგიონში;
- ჩვენი პროექტები მოიცავს, როგორც სასტუმროებისა და აპარტსასტუმროების ადგილობრივ ბრენდს, ასევე სხვადასხვა საერთაშორისო ბრენდულ სასტუმროებს.
სასტუმროს გახსნის თარიღი - 2024 წლის სექტემბერი
სასტუმროს ადგილმდებარეობა - თბილისი, გულუას 22
ძირითადი მოვალეობები:
- კვებისა და სასმელების (F&B) დეპარტამენტის ყოველდღიური მუშაობის მონიტორინგი;
- უზრუნველყოს F&B დეპარტამენტის გამართულ ოპერირება, მათ შორის შემოსავლები, ხარჯები, ბიუჯეტი, მარაგები, სანიტარული წესების დაცვა...
- შესყიდვის მოთხოვნის დოკუმენტების მომზადება და შესყიდვის პროცესის კონტროლი;
- მომარაგების კონტროლი;
- სტანდარტული ოპერაციების პროცედურების (SOP) შექმნა, დანერგვა და მონიტორინგი;
- თანამშრომლების შერჩევა, მართვა და ტრენინგების ორგანიზება;
- პროდუქტისა და მომსახურების ხარისხის კონტროლი;
- რესტორნის სერვისის ხარისხსა და სტუმრების კმაყოფილებაზე ზრუნვა, უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა;
- არსებული მატერიალური რესურსების /მარაგების კონტროლი და ინვენტარიზაციის პროცესში ჩართულობა;
- შეფ-მზარეულთან ერთად მენიუს შედგენა, კალკულაციების კონტროლი და პროგრამული უზრუნველყოფა;
- რესტორნისა და სამზარეულოს სისუფთავის კონტროლი;
- სამუშაო პროცესის შედეგების მუდმივი ანალიზი;
- რეპორტინგი მენეჯმენტთან;
- შეასრულოს სხვა მოვალეობები გენერალური მენეჯერის დავალებით;
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- უმაღლესი განათლება;
- საერთაშორისო სასტუმროში მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება;
- ინგლისური ენის სრულყოფილი ფლობა;
- MS Office-ის და სასტუმროს მართვის პროგრამული უზრუნველყოფის კარგი ცოდნა;
- HACCP-ის სტანდარტის ცოდნა.
განაცხადის მიღების ბოლო ვადაა: 2024 წლის 20 მაისი.
დაკავშირება მოხდება მხოლოდ შერჩეულ კანდიდატებთან.